Terug

Volg Vandaag Inside

Spakenburg vol vertrouwen tegen Ajax:  'Bussen gaan pas na de strafschoppen terug’

Spakenburg vol vertrouwen tegen Ajax: 'Bussen gaan pas na de strafschoppen terug’

21 jan 2020, 18:50

Aankomende woensdag treedt SV Spakenburg in de achtste finale van het KNVB Beker-toernooi in de Johan Cruijff ArenA aan tegen Ajax. De club uit de Tweede Divisie lijkt vol vertrouwen af te reizen naar Amsterdam.

Dat blijkt onder andere uit de reisinformatie die op de website van de amateurclub te vinden is. 'Na de strafschoppen direct naar de bussen, ook dan wordt er op niemand gewacht', valt er te lezen over de terugreis.

Spakenburg geeft via Twitter aan te hopen 'de klus in 90 minuten te klaren'. 'Mocht dat niet lukken kunnen we er maar beter op voorbereid zijn', tweet de amateurclub met een knipoog.

Volgens Spakenburg-trainer Eric Meijers draait alles bij de amateurclub om het bekerduel met Ajax. 'Het is ongekend als je ziet hoe het hier leeft. Dat heb ik zelfs in mijn lange carrière nog niet meegemaakt', vertelt hij aan Omroep Gelderland. 'Er gaan veertig bussen met 2500 man vanuit Spakenburg naar de Arena. Het is zelfs uitverkocht. Daar droom je alleen maar van. Je moet er zeker van genieten, maar wij gaan ook voor een resultaat. Wij gaan met een plan naar de ArenA', aldus Meijers.

Ajax en Spakenburg trappen woensdag om 20.45 uur af.

VIDEO - Op pad met 'Kutkeeper-trainer' Eric Meijers

Op pad met ‘Kutkeeper-trainer’ Eric Meijers
11:22
Op pad met ‘Kutkeeper-trainer’ Eric Meijers

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.