Terug

Volg Vandaag Inside

Spakenburg-speler mag niet invallen in Arena en stopt per direct

Spakenburg-speler mag niet invallen in Arena en stopt per direct

23 jan 2020, 11:42

Spakenburg-aanvaller Argjend Selimi heeft per direct zijn tas en contract ingeleverd bij Spakenburg. De 23-jarige aanvaller is zo teleurgesteld dat hij niet mocht invallen tegen Ajax, dat hij niet langer voor de Blauwen wil spelen.

'Ik heb m’n tas ingeleverd', vertelt Selimi bij terugkomst op de Westmaat aan De Bunschoter. 'Als je altijd alles hebt gegeven voor de club en er word je in de ArenA nog niet eens een invalbeurt gegund… Dan voel je je alsof je in je rug bent gestoken en kun je er beter mee kappen'

Het is niet voor het eerst dat Selimi negatief in het nieuws komt. De 23-jarige voetballer kwam in oktober landelijk in de publiciteit door een keiharde tackle in de derby tegen IJsselmeervogels. 'Die actie zelf was misschien niet slim, maar ik zou het zo weer doen, eerlijk gezegd', zei de aanvaller toen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.