Terug

Volg Vandaag Inside

Spakenburg neemt per direct afscheid van Eric Meijers

Spakenburg neemt per direct afscheid van Eric Meijers

8 nov 2021, 11:45

Eric Meijers en SV Spakenburg gaan per direct uit elkaar. Enkele weken geleden werd bekend dat de wegen van Spakenburg en de trainer na dit seizoen zouden scheiden, maar de club uit de Tweede Divisie heeft het besluit genomen om de samenwerking met de 58-jarige Nijmegenaar per direct te beëindigen, zo schrijft Spakenburg op de website.

'Een en ander heeft te maken met de tegenvallende resultaten van Spakenburg in dit seizoen,' schrijft de club. 'De Blauwen' staan na elf duels voorlaatste in de Tweede Divisie. Afgelopen weekend werd er met 5-1 verloren van AFC en Spakenburg heeft met 29 tegentreffers met afstand de meest gepasseerde defensie van de Tweede Divisie.

'Spakenburg betreurt dit besluit te hebben moeten nemen maar benadrukt graag de bijzonder prettige samenwerking met Eric sinds zijn komst,' besluit de club.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.