Terug

Volg Vandaag Inside

Spakenburg krijgt anoniem telefoontje vanwege spreekkoren richting Xavi Simons

Spakenburg krijgt anoniem telefoontje vanwege spreekkoren richting Xavi Simons

5 apr 2023, 11:32

Een anonieme beller heeft dinsdagavond zijn of haar beklag gedaan bij SV Spakenburg over de spreekkoren richting Xavi Simons. Dat meldt het Eindhovens Dagblad.

Tijdens de halve finale van de KNVB Beker tussen SV Spakenburg en PSV (1-2) waren er spreekkoren vanaf de tribunes te horen. 'Xavi Simons is homo' werd herhaaldelijk gezongen door de aanhangers van de amateurclub.

Naar aanleiding hiervan heeft een persoon anoniem naar de kantine gebeld en hier zijn of haar onvrede over geuit: "Daarbij werd telefonisch aangegeven dat dit niet meer mocht voorkomen. De betrokken medewerker bij de amateurclub, die het telefoontje aannam, zou het doorgeven bij de club", vertelt PSV-watcher Rik Elfrink.

Bekijk hieronder de tweet van PSV-watcher Rik Elfrink

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.