Terug

Volg Vandaag Inside

Spakenburg-aanvaller Vince Gino Dekker: 'Mijn voorzet behoort tot de top-3 van Nederland'

Spakenburg-aanvaller Vince Gino Dekker: 'Mijn voorzet behoort tot de top-3 van Nederland'

28 mrt 2023, 13:44

In de voetbalpodcast Fresia & Milan parkeren de bus van ESPN was het deze editie tijd voor een interview met Spakenburg-aanvaller Vince Gino Dekker. De ooit zo talentvolle buitenspeler, die een groot deel van de jeugdopleiding van Ajax doorliep, deed een gewaagde uitspraak.

Hij kreeg van Fresia Cousiño Arias een stelling voorgelegd, die luidde: "Mijn voorzet behoort tot de top-3 op de Nederlandse velden." Zijn antwoord hierop was een volmondige "ja!".

Als Milan van Dongen vervolgens vraagt wie er op plek 1 en 2 staan, zegt de snelle dribbelaar het volgende: "Tadic en Berghuis. En daarna kom ik dus", besluit hij, waarna ze alle drie in de lach schieten.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.