Terug

Volg Vandaag Inside

Spaanse voetballer Reyes verongelukt

Spaanse voetballer Reyes verongelukt

1 juni 2019, 15:39

SEVILLA (ANP) - De Spaanse voetballer José Antonio Reyes is omgekomen door een verkeersongeluk. Dat meldt de club Sevilla, waarvoor hij het grootste deel van zijn loopbaan uitkwam. Reyes was 35 jaar.

De 21-voudig Spaans international debuteerde in het seizoen 1999/2000 op 16-jarige leeftijd in de hoofdmacht van Sevilla waar hij uitgroeide tot een clubicoon.

In 2004 vertrok hij voor 25 miljoen euro naar Arsenal, maar in de Premier League kon hij de hoge verwachtingen nooit helemaal inlossen. Na zijn periodes bij Real Madrid (2006-2007), Atlético Madrid (2007-2011) en Benfica (op huurbasis in 2008-2009) kwam hij begin 2012 opnieuw bij Sevilla terecht, waarmee hij drie keer op rij de Europa League won. In 2016 werd Reyes uitgezwaaid bij de Andalusische topclub waarna hij nog korte periodes bij andere teams uitkwam, het laatst het afgelopen halfjaar bij Extremadura.

''We kunnen geen slechter nieuws brengen. Onze geliefde speler José Antonio Reyes is omgekomen door een verkeersongeluk. Rust in vrede'', twitterde Sevilla FC.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.