Terug

Volg Vandaag Inside

Spaanse titelstrijd ongemeen spannend: Atlético verspeelt punten tegen Betis

Spaanse titelstrijd ongemeen spannend: Atlético verspeelt punten tegen Betis

12 apr 2021, 00:56

Atlético Madrid blijft maar punten verspelen in La Liga. De koploper kwam in de uitwedstrijd tegen Real Betis niet verder dan een gelijkspel (1-1). Atlético heeft slechts vier van de laatste elf competitieduels winnend afgesloten.

Yannick Carrasco schoot Atlético nog wel op voorsprong. Cristian Tello maakte gelijk voor de thuisploeg die zesde op de ranglijst staat. Bij Atlético ontbrak de geschorste Luis Suárez, die ook nog geblesseerd is. Aanvaller João Félix viel in het begin van de tweede helft uit met een enkelblessure.

Koploper Atlético heeft nog maar een voorsprong van 1 punt op Real Madrid. FC Barcelona volgt op 2 punten. Real won zaterdag van Barcelona (2-1). Karim Benzema opende de score met een fraaie hakbal. Toni Kroos verdubbelde na een klein half uur spelen de score. Barcelona kwam met Frenkie de Jong als basisspeler niet verder meer dan een treffer van Óscar Mingueza.

Volgens trainer Ronald Koeman had zijn Barcelona in de Claśico twee keer een strafschop moeten krijgen, eerst toen Ferland Mendy volgens hem een overtreding maakte op Ousmana Dembélé en in de slotfase na vasthouden van Martin Braithwaite.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.