Terug

Volg Vandaag Inside

Spaanse minister: geen voetbal voor de zomer

Spaanse minister: geen voetbal voor de zomer

26 apr 2020, 22:35

De Spaanse minister van Volksgezondheid heeft een snelle hervatting van La Liga uitgesloten. In het Spaanse voetbal bestaat nog steeds de hoop dat de competitie kan worden uitgespeeld.

"Het zou rücksichtslos zijn om nu te zeggen denken dat profvoetbal voor de zomer terug is", zei Salvador Illa Roca. Tot nu toe is het voetbal in Spanje tot eind mei opgeschort. Spanje is met inmiddels meer dan 23.000 doden hard getroffen door het coronavirus.

"We zullen de ontwikkeling van het virus blijven volgen en de richtlijnen die we zullen presenteren zullen laten zien hoe verschillende activiteiten kunnen terugkeren naar een nieuw normaal", aldus Illa Roca. "We moeten een gemeenschappelijke strategie hebben en overal dezelfde lijn trekken."

In Spanje groeide de hoop dat het voetbalseizoen toch nog, achter gesloten deuren, kan worden uitgespeeld. De baas van de Spaanse voetballiga, Javier Tebas, stelde dat La Liga een miljard euro verlies maakt als het seizoen definitief vroegtijdig wordt beëindigd.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.