Terug

Volg Vandaag Inside

Spaanse media oordeelt keihard: 'Barcelona is slechter dan slecht'

Spaanse media oordeelt keihard: 'Barcelona is slechter dan slecht'

30 dec 2020, 11:29

FC Barcelona speelde gisteravond opnieuw gelijk. Waar het eerder onder meer Valencia, Alavés en Sevilla waren die de Catalanen in balans wisten te houden, was het gisteren laagvlieger Eibar: 1-1. De Spaanse media is dan ook kei- en keihard en Barcelona krijgt het er flink van langs.

El Mundo Deportivo

Voor El Mundo Deportivo was het voornamelijk de tactiek die verkeerd viel. 'Dat hij een 3-5-2-tactiek koos tegen één spits, was tactisch nonsens. Koeman reageerde vervolgens traag: pas na 45 minuten greep hij in. Hij kan deze resultaten niet alleen wijten aan pech of individuele fouten. Als het zó vaak gebeurt, komt het misschien omdat spelers geen idee hebben hoe ze onder de druk van de tegenstander moeten komen.'

Marca

'Barcelona: 1, Eibar: 1: zó ziet het leven zonder Lionel Messi eruit', zo tekent Marca op. 'Barcelona speelde 45 minuten saai en daarna 45 minuten slecht. Messi wil teamgenoten die hem helpen om de titel te pakken, maar nu zijn zij juist degenen die hem in de weg staan. De waarheid is dat dit Barcelona slechter dan slecht is', oordeelt de krant snoeihard.

Sport

Ook Sport is snoeihard in hun oordeel over de ploeg. 'Er is geen enkele conclusie over deze ploeg die langer dan een week goed is. Na elke stap vooruit volgen er twee terug. Het kan zo niet verder.'

Toen Koeman de overstap maakte naar Barcelona, zei René direct: 'Dit is niet het juiste instapmoment'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.