Terug

Volg Vandaag Inside

Spaanse media: 'Getafe geeft Ajax voetballes'

Spaanse media: 'Getafe geeft Ajax voetballes'

21 feb 2020, 14:38

De Spaanse kranten zijn lovend over het optreden van Getafe tegen Ajax. De club uit Amsterdam maakte volgens de Spaanse media kennis met de 'Bordalás-school'.

'Ajax heeft historisch gezien één van de beste voetbalscholen, maar het totaalvoetbal leverde geen enkele poging tussen de palen op. Bordalás heeft Ten Hag voetballes gegeven', schrijft de krant AS. Donny van de Beek werd door AS extra uitgelicht, omdat de middenvelder in de belangstelling zou staan van Real Madrid. Van de Beek heeft alleen geen goede indruk achter gelaten in Madrid na zijn optreden van gisteravond.

Marca kopt 'Ajax maakt kennis met de Bordalás-school'. Volgens Marca was vooral de pressie van Getafe heel effectief tegen Ajax. 'In Spanje zijn we dit spel inmiddels gewend, maar ook in Europa laten ze het nu zien.'

'Vanaf de aftrap was al meteen duidelijk dat het niet zo'n geweldige Ajax-avond werd als tijdens vorig seizoen. Ten Hag zal in de rust geprobeerd hebben iets recht te zetten, maar daar was niets van terug te zien', voegt El Mundo Deportivo toe.

Het is opvallend dat de Spaanse kranten het gedrag van de spelers van Getafe niet noemen, terwijl dat in Nederland wel genoemd wordt. Wellicht komt dat omdat Getafe in de Spaanse competitie al een reputatie heeft opgebouwd met veel gele kaarten en overtredingen.

VIDEO - Toto-voorspelling: 'Ajax wint van Getafe'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.