Terug

Volg Vandaag Inside

Spaanse kranten lyrisch over Frenkie de Jong: 'Beste man van het veld'

Spaanse kranten lyrisch over Frenkie de Jong: 'Beste man van het veld'

10 feb 2020, 15:32

Na de gewonnen wedstrijd tegen Real Betis zijn de Spaanse kranten vol lof over Frenkie de Jong. De middenvelder scoorde zondag de gelijkmaker en speelde een uitstekende wedstrijd.

De krant AS vond de Nederlander de beste man van het veld. 'We komen superlatieven tekort om zijn optreden te beschrijven.' Volgens AS toonde de Jong talent, kracht en efficiëntie.

De krant SPORT schrijft dat de Jong en Messi nog nooit zo combineerden als in de wedstrijd tegen Real Betis. 'Hij dacht alleen maar vooruit en was constant gevaarlijk.' Deze lovende woorden zijn een opsteker voor de Jong, die de laatste weken kritiek kreeg op zijn spel.

'Hij was doorslaggevend', meldt Marca. 'Als hij de samenwerking met Messi nog verder ontwikkelt, kan Barcelona hier heel veel plezier aan beleven.' Marca gaf De Jong een plek op het middenveld in het team van de week.

VIDEO - René snapt niks van situatie Frenkie de Jong bij Barcelona

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.