Terug

Volg Vandaag Inside

Spaanse kranten en Barça-fans lovend over 'uitblinker' Cillessen

Spaanse kranten en Barça-fans lovend over 'uitblinker' Cillessen

1 nov 2018, 12:45

Oranje-international Jasper Cillessen speelde donderdag 1 november zijn eerste officiële wedstrijd voor Barça in de beker tegen Cultural Leonesa. De Oranje-international had een paar uitstekende reddingen in huis en is door de Spaanse krant Marca uitverkozen tot beste speler van het elftal.

Check vooral de redding op 0:52

Mundo Deportivo: 'Cillessen heeft Barcelona gered, hij bewees opnieuw dat hij echt een uitstekende doelman is. In de slotfase had hij een prachtige redding in huis na een schot van Saúl. Zijn teamgenoten kwamen naar hem toe om hem te bedanken en te feliciteren.'

Marca: 'Hij was de reddende engel in de laatste minuten en was beslissend met een redding. Barcelona heeft twee geweldige doelmannen, zo blijkt maar weer.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.