Terug

Volg Vandaag Inside

Spaan ziet oplossing voor Strootman: 'Hij gaat bij PSV spelen'

Spaan ziet oplossing voor Strootman: 'Hij gaat bij PSV spelen'

14 nov 2019, 00:30

Vorige week zondag vertelde bondscoach Ronald Koeman bij FOX Sports dat hij zou vasthouden aan het selecteren van Kevin Strootman. De middenvelder lijkt nu echter zijn basisplaats bij Olympique Marseille kwijt te zijn. Henk Spaan schrijft in zijn column in Het Parool dat hij dé oplossing heeft voor Strootman, namelijk PSV.

Strootman viel tegen Lille pas één minuut voor tijd in en deed zondag tegen Olympique Lyon slechts 24 minuten mee. Marseille won beide duels met 2-1.

'Opeens is er een jongen van 19 doorgebroken, Kamara, en opeens stond het middenveld zonder Strootman als een huis. Kamara, uit de eigen opleiding, verdient tien procent van het salaris van Kevin. Probleem! Ik heb een oplossing', schrijft Spaan.

'Marseille betaalt Strootman de helft van zijn contract, hij gaat bij PSV voetballen, redt het seizoen van Van Bommel en omdat hij altijd speelt kan Koeman hem gewoon meenemen naar het EK. Eenvoudiger kan ik het niet maken', besluit de columnist.

Is Strootman bang voor concurrentiestrijd met Frenkie de Jong?

Is Strootman bang voor concurrentiestrijd met Frenkie de Jong?
2:38
Is Strootman bang voor concurrentiestrijd met Frenkie de Jong?

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.