Terug

Volg Vandaag Inside

Southgate: Kane kan Rooney voorbij als topscorer Engeland

Southgate: Kane kan Rooney voorbij als topscorer Engeland

15 nov 2020, 14:35

Bondscoach Gareth Southgate van Engeland verwacht dat Harry Kane op termijn Wayne Rooney aflost als topscorer aller tijden. Kane staat inmiddels op 32 doelpunten in 49 interands, Rooney is recorhouder met 53 goals, verzameld in 120 interlands.

"Als je kijkt naar zijn scoringsprecentage, dan komt dat record zeker binnen bereik van Harry. Hij heeft nog genoeg tijd", zei Southgate in aanloop naar het duel met België in de Nations League.

"Het is een interessant doel voor hem, maar ik weet ook dat Harry vooral gefocust is op het teambelang en zijn persoonlijke prestatie minder belangrijk vindt", aldus Southgate over de 27-jarige spits van Tottenham Hotspur.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.