Terug

Volg Vandaag Inside

Southampton ontslaat manager Hughes

Southampton ontslaat manager Hughes

3 dec 2018, 12:03

SOUTHAMPTON (ANP) - Southampton heeft manager Mark Hughes ontslagen. De 55-jarige Hughes moet vertrekken vanwege de slechte resultaten van zijn ploeg in de Premier League. De 'Saints' wonnen pas één keer en staan met negen punten op de achttiende plaats, met alleen Burnley en Fulham onder zich.

Hughes, zelf oud-speler van onder meer Manchester United, FC Barcelona en Chelsea, werd in maart aangesteld bij Southampton als opvolger van de ontslagen trainer Mauricio Pellegrino. De Welshman slaagde er op het nippertje in de ploeg van verdediger Wesley Hoedt in de Premier League te houden. Als beloning werd zijn aflopende contract in de zomer met drie jaar verlengd.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.