Terug

Volg Vandaag Inside

Soundos El Ahmadi reageert op kritiek Vandaag Inside-mannen: 'Ze zijn geobsedeerd door mij'

6 mei 2024, 16:00

Soundos El Ahmadi heeft via Instagram gereageerd op uitspraken van Johan Derksen en René van der Gijp (zie video hierboven). Het tweetal liet zich vorige week bij Vandaag Inside kritisch uit over de cabaretière, die nu terugslaat via sociale media.

“Die mevrouw is totaal niet leuk”, zei Johan naar aanleiding van het optreden van Soundos in de talkshow Sophie & Jeroen. “Dat vindt ze zelf overigens wel”, vulde René aan. “Ik heb haar weleens gezien in een optreden, maar je kan er nog niet om glimlachen”, voegde Johan er nog aan toe.

De kritiek van de Vandaag Inside-mannen, is voor Soundos reden genoeg om te reageren. Op Instagram deelt ze een stukje van het fragment uit de uitzending. “Ben vaak bij VI geweest zonder fysiek aanwezig te zijn”, schrijft ze erbij, gevolgd door drie lach-emoji’s.

In de commentsectie gaat ze verder: “Van de Gijp (René van der Gijp, red.) die zegt dat ik mezelf heel erg leuk vind. Stel je voor dat een vrouw van zichzelf houdt. Plus ik heb met 1 show bijna 60000 kaarten verkocht dus niet alleen IK VIND MEZELF HEEL ERG LEUK SUKKEL.”

Volgens de cabaretière zijn haar criticasters stiekem gewoon fan. “Ze zijn geobsedeerd door mij omdat ik nergens een vast contract heb en niemand zijn Mediapop ben. Ik ben exact wat zij willen zijn. Onafhankelijk en zonder de arm van een omroepbaas in mijn reet.”

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.