Terug

Volg Vandaag Inside

Songfestivallied Joost Klein in paar uur al op half miljoen streams

1 mrt 2024, 15:27

Johan Derksen is geen fan van Europapa, het songfestivalnummer van Joost Klein (zie video hierboven), maar toch is het nummer binnen een paar uur al meer dan een half miljoen keer afgespeeld in Nederland op Spotify.

In totaal is Europapa donderdag in Nederland 524.632 keer afgespeeld op Spotify en dat terwijl het nummer pas iets voor 17.00 uur werd gedeeld. Daarmee staat het lied bovenaan de lijst van meest geluisterde nummers in Nederland. Het gebeurt zelden dat een lied meer dan een half miljoen streams op één dag heeft in Nederland.

Ook de outro van Europapa is goed beluisterd. Het laatste stukje van het lied is bijna 192.000 keer beluisterd en staat daarmee op de vierde plek van de lijst met best beluisterde nummers in Nederland.

In België is het lied van Klein eveneens populair. Daar staat zijn songfestivalinzending op de tweede plek.

Het Eurovisie Songfestival vindt dit jaar plaats van 7 tot en met 11 mei in het Zweedse Malmö. Klein vertegenwoordigt Nederland in de tweede halve finale, op 9 mei.

Eerder liet Johan Derksen zich uit over het songfestivaloptreden van Mia en Dion in 2023. "Een afgang voor dit land." Bekijk het fragment hieronder.

Johan gaat los over songfestivaloptreden Mia en Dion: 'Een afgang voor dit land!'
3:13
Johan gaat los over songfestivaloptreden Mia en Dion: 'Een afgang voor dit land!'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.