Terug

Volg Vandaag Inside

Songfestivalduo stijgt ondanks kritiek bij bookmakers

Songfestivalduo stijgt ondanks kritiek bij bookmakers

11 apr 2023, 13:14

Het songfestivalduo Mia Nicolai en Dion Cooper is ondanks een niet vlekkeloos verlopen optreden sinds maandagavond met twee plekken gestegen bij de bookmakers. De twee maakten afgelopen weekeinde hun livedebuut op het podium, maar dat verliep niet geheel vlekkeloos. Veel kijkers vonden de twee niet zuiver zingen.

Het duo staat dinsdag bij de bookmakers op plek 14, waar dat een dag eerder nog plek 16 was. Volgens de voorspellingen maken de twee weinig kans om te winnen: zo'n 1 procent. De grootste kanshebber zou de Zweedse Loreen zijn met haar nummer Tattoo.

Mia en Dion zongen afgelopen weekend voor het eerst hun nummer Burning Daylight tijdens een songfestivalpreparty in Madrid. AVROTROS liet weten alle vertrouwen in de Nederlandse songfestivaldeelnemers te houden. "Het gaat hier om een preparty die bedoeld is voor fans. En techniek stond hier niet heel hoog in het vaandel", aldus de woordvoerder uit. Er waren onder meer problemen met de zogeheten in-ears, de oordopjes die artiesten op het podium dragen. "Het is jammer, maar wij hebben en houden alle vertrouwen in Mia en Dion."

Johan Derksen reageerde maandagavond op het onzuivere livedebuut van Mia Nicolai en Dion Cooper: 'Je schaamt je dat je Nederlander bent!' Bekijk het in de video hieronder.

Johan hoort vals livedebuut van Songfestival-duo: 'Je schaamt je dat je Nederlander bent!'
2:12
Johan hoort vals livedebuut van Songfestival-duo: 'Je schaamt je dat je Nederlander bent!'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.