Terug

Volg Vandaag Inside

Songfestivalduo Mia en Dion acht kans op finale vrij groot: 'Dit nummer raakt mensen'

Songfestivalduo Mia en Dion acht kans op finale vrij groot: 'Dit nummer raakt mensen'

8 mei 2023, 13:50

Mia Nicolai en Dion Cooper gaan er alles aan doen om dinsdag de finale van het Eurovisie Songfestival in Liverpool te halen. Volgens de bookmakers wordt het nipt wel of nipt niet, maar het duo gaat uit van een goede afloop.

"Ik acht de kans dat we doorgaan vrij groot", zegt Dion voor de camera van Nu.nl. "Ik denk dat we iets heel moois kunnen neerzetten en vooral iets heel puurs, dat is wat we vanaf moment één wilden doen en dat komt nu samen. En ik denk dat daar plek voor is tussen alle andere acts."

De in totaal twintig finaletickets, tien voor elke halve finale, werden tot nu toe altijd bepaald op basis van de stemmen van het publiek en de landelijke jury's bestaande uit muziekprofessionals. Beiden telden voor de helft mee. Dit jaar tellen de jurypunten voor het eerst niet meer mee tijdens de halve finales, maar daar maken Mia en Dion zich niet druk om. "Ik denk dat wij samen zoiets hebben meegemaakt met deze song waardoor we dit zó puur kunnen brengen dat ik denk dat dit mensen echt gaat raken", zegt Mia.

Johan Derksen is geen fan van de Nederlandse inzending voor het Songfestival, zo liet hij onlangs bij Vandaag Inside weten: "We zijn het lachertje van Europa". Bekijk de beelden hieronder.

Johan hoort Mia en Dion alwéér vals zingen: 'We zijn het lachertje van Europa'
2:10
Johan hoort Mia en Dion alwéér vals zingen: 'We zijn het lachertje van Europa'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.