Terug

Volg Vandaag Inside

'Son verwondde vinger bij ruzie over potje tafeltennis'

'Son verwondde vinger bij ruzie over potje tafeltennis'

14 feb 2024, 14:15

Sterspeler Son Heung-min van Zuid-Korea speelde de halve finale van de Azië Cup tegen Jordanië met twee vingers in het verband. De aanvoerder bleek zijn vingers te hebben verwond bij een ruzie tussen de spelers van het nationale voetbalteam tijdens een diner, meldde persbureau Yonhap.

Son wond zich tijdens dat diner, aan de vooravond van de belangrijke wedstrijd tegen Jordanië, op over het gedrag van enkele jonge internationals. Die verlieten de dis om te gaan tafeltennissen. Son sommeerde zijn ploeggenoten vervolgens om weer te gaan zitten; hij beschouwde de maaltijd als een moment van verbondenheid.

"Er werden respectloze opmerkingen tegen hem gemaakt", wist een getuige te melden aan tabloid The Sun. "Binnen enkele seconden ontaardde de woordenwisseling in een vechtpartij, waarbij Son zijn vinger blesseerde toen hij de boel probeerde te sussen en een speler vastgreep."

Zuid-Korea verloor de halve finale van Jordanië met 2-0. Son speelde afgelopen zaterdag bij zijn club Tottenham Hotspur nog steeds met het verband om zijn vingers. De Spurs wonnen met 2-1 van Brighton.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.