Terug

Volg Vandaag Inside

Solskjaer ziet niveau PSG als voorbeeld

Solskjaer ziet niveau PSG als voorbeeld

13 feb 2019, 09:00

MANCHESTER (ANP/RTR) - Een minuut of twintig mocht Manchester United hopen op een goed resultaat tegen Paris Saint-Germain op Old Trafford. Daarna namen de bezoekers de wedstrijd in handen en eindigde het eerste duel in de achtste finales van de Champions League in een 2-0-zege voor de Franse sterrenploeg, die nota bene Neymar en Edinson Cavani miste. ,,Dit is het niveau waar wij naartoe willen'', concludeerde ManUnited-coach Ole Gunnar Solskjaer. ,,We hebben het nu vooral over een plaats bij de top vier in de Premier League. Dat is één ding, maar we willen naar de echte top.''

,,PSG is wereldtop'', vervolgde de Noorse coach, de opvolger van de in december ontslagen José Mourinho. ,,Onze spelers zijn uiteraard teleurgesteld, maar ik denk ook dat ze weten dat we nog een stap moeten maken.'' Solskjaer mag over de resultaten tot nu toe niet klagen. De nederlaag tegen PSG was pas de eerste in de twaalf duels dat hij op de bank zit bij United.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.