Terug

Volg Vandaag Inside

Solskjaer wil niet meer weg

Solskjaer wil niet meer weg

3 jan 2019, 10:08

MANCHESTER (ANP) - Interim-trainer Ole Gunnar Solskjaer heeft het zo naar zijn zin bij Manchester United, dat hij meer wil zijn dan een tussenpaus. De Noorse trainer gaf na de vierde zege op rij van United aan dat hij na dit seizoen graag aanblijft. ,,Ik wil niet meer weg hier'', zei hij na de winst van 2-0 op Newcastle United.

De 45-jarige Noor is de opvolger van de ontslagen José Mourinho. Onder leiding van de oud-speler is United opgeleefd, getuige de vier overwinningen op rij. Solskjaer is daarmee de tweede trainer die met Manchester United zijn eerste vier duels in de league wint. De eerste was de legendarische Matt Busby in 1946.

Busby won ook vijf keer de landstitel met Manchester, maar zo ver wil Solskjaer niet vooruitkijken. ,,Ik ben alleen bezig met de volgende wedstrijd. Als je vier keer wint met deze ploeg, kun je de volgende vier wedstrijden ook winnen. Dat is mijn uitdaging'', aldus de Noor, die in principe in mei terugkeert naar zijn club Molde.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.