Terug

Volg Vandaag Inside

Solskjaer: tijd van afwachten is voorbij

Solskjaer: tijd van afwachten is voorbij

11 feb 2019, 12:03

MANCHESTER (ANP) - Manchester United moet in de achtste finales van de Champions League tegen Paris Saint-Germain in elk geval thuis de rol van favoriet durven op te eisen. ,,De tijd van afwachten is voorbij'', zegt de Noorse coach Ole Gunnar Solskjaer. ,,We moeten de oude, vertrouwde manier van spelen van deze club laten herleven. Vroeger kwam niemand met plezier naar Old Trafford.''

Bij de loting die de toen nog vervallen Engelse club aan de Franse kampioen koppelde, leek sprake van een 'mission impossible'. Dat is inmiddels veranderd. Sinds Solskjaer in december José Mourinho opvolgde, verloor United niet meer, wel waren er tien overwinningen en een gelijkspel. Bovendien mist 'PSG' enkele belangrijke spelers, onder wie het Braziliaanse wonderkind Neymar. Solskjaer: ,,Wij moeten geloven in een goed resultaat. Daar begint het mee.''

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.