Terug

Volg Vandaag Inside

Solskjaer rekent op Pogba tegen Tottenham

Solskjaer rekent op Pogba tegen Tottenham

11 jan 2019, 11:38

MANCHESTER (ANP) - Manchester United kan zondag op Wembley in de topper tegen Tottenham Hotspur waarschijnlijk weer beschikken over Paul Pogba. De Engelse club ging deze week zonder de Franse middenvelder naar Dubai voor een kort trainingskamp. Pogba bleef in Manchester achter met een lichte blessure, opgelopen in de gewonnen competitiewedstrijd tegen Newcastle United (0-2).

Pogba is na het ontslag van José Mourinho helemaal opgebloeid. In de vier competitieduels onder de nieuwe manager Ole Gunnar Solskjaer, die allemaal werden gewonnen, tekende de Fransman voor vier doelpunten en drie assists. ,,Het ziet er goed uit bij Paul, hij moet kunnen spelen'', zei Solskjaer.

De krachtmeting met Tottenham Hotspur, de nummer drie van de Premier League, wordt de eerste echte test voor Solskjaer. ,,We spelen tegen een topploeg. Als we dichterbij willen komen, moeten we ze verslaan'', aldus de Noor, die met zijn elftal op de zesde plaats staat, tien punten achter de Spurs.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.