Terug

Volg Vandaag Inside

Solskjaer reageert empathisch op kauwgom-gooiende Donny Van de Beek

Solskjaer reageert empathisch op kauwgom-gooiende Donny Van de Beek

1 okt 2021, 16:02

Donny van de Beek bleef woensdagavond tijdens het Champions League-duel met Villarreal opnieuw negentig minuten op de bank. Trainer Ole Gunnar Solskjaer voerde vlak voor tijd nog twee wissels door tot grote frustratie van de oud-Ajacied. Solskjaer reageerde op de gebruikelijke persconferentie voor de wedstrijd tegen Everton op de actie van de Nederlander.

De hoofdtrainer van 'The Red Devils' ziet vergelijkingen tussen de situatie van Van de Beek en zijn eigen carrière. 'Ik ben waarschijnlijk meer wissel geweest dan wie dan ook in deze club. Ik moet wel een recordaantal wedstrijden hebben, waarin ik werd gewisseld. Als wissel moet je altijd klaar staan. Dat is wat we nodig hebben', besluit Solskjaer zijn reactie op Van de Beek.

Solskjaer ziet ook dat hij beschikt over een ambitieus team vol concurrentie. 'Ik geef de leiding aan een team vol met internationals, competitieve voetballers die allemaal het verschil willen maken en spelen. Ze willen allemaal op het veld staan. Natuurlijk willen ze dat.'

'Als we succesvol willen zijn als elftal, hebben we positieve energie nodig. Geen energieverslinders of zeurende spelers. Maar Donny heeft zijn teamgenoten nooit negatief beïnvloed, laat ik dat vooropstellen. Als dat wel gebeurt, wordt het een ander verhaal. Dan zou ik steviger optreden', waarschuwt de coach.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.