Terug

Volg Vandaag Inside

Solskjaer put moed uit stunt in Parijs

Solskjaer put moed uit stunt in Parijs

11 apr 2019, 10:26

Ondanks de nederlaag op het eigen Old Trafford tegen FC Barcelona (0-1) gaat manager Ole Gunnar Solskjaer van Manchester United met vertrouwen de return in. ,,We weten dat ons een flinke klus wacht, maar we hebben een kans. We hebben dit eerder gedaan'', zei de Noor, doelend op de stunt in de achtste finales van de Champions League tegen Paris Saint-Germain. ManUnited verloor toen thuis met 2-0, maar won de return in Parijs met 3-1 en stootte zo toch door naar de laatste acht.

,,Die wedstrijd tegen PSG geeft ons hoop en vertrouwen. We weten dat we het kunnen. Natuurlijk beseffen we dat we tegen de favoriet voor de eindzege spelen en dat we naar Camp Nou moeten. Barcelona verliest thuis bijna nooit. Als we nu dus weer doorgaan, zou het nog knapper zijn dan in de vorige ronde tegen PSG'', aldus Solskjaer, die goede herinneringen bewaart aan Camp Nou.

De Noor bezorgde Manchester United daar in 1999 de Champions League door in de finale tegen Bayern München in blessuretijd de winnende treffer binnen te tikken (2-1). ,,We weten dat we niet veel kansen zullen krijgen. De kansjes die we krijgen, moeten we maken. We hebben dit seizoen uit al gewonnen bij Juventus en PSG, nu moeten we het ook bij Barcelona doen.''

Samenvatting Manchester United - Barcelona

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.