Terug

Volg Vandaag Inside

Solskjaer opgelucht: 'Waren hier ook wel een beetje aan toe'

Solskjaer opgelucht: 'Waren hier ook wel een beetje aan toe'

3 feb 2021, 09:32

Manchester United is na enkele teleurstellende resultaten weer terug op het niveau van eerder dit seizoen. Dat zei coach Ole Gunnar Solskjaer na de verpletterende overwinning van 9-0 in de Premier League tegen Southampton.

"We hebben er even op moeten wachten, maar in deze wedstrijd waren bijna alle spelers op hun best", aldus Solskjaer. "Het werd een welhaast magische avond voor ons en ik denk dat iedereen binnen onze club heeft genoten. We waren hier ook wel een beetje aan toe."

United herstelde zich van een gelijkspel (0-0) tegen Arsenal en een nederlaag (2-1) tegen Sheffield United, de nummer laatst van de ranglijst. Southampton speelde een groot deel van de wedstrijd met tien man en eindigde zelfs met negen spelers.

"Het vertrouwen was ineens terug", aldus Solksjaer. "Dat gebeurt soms. Het is de X-factor die dan het verschil maakt. Zo vaak komt het niet voor dat ik op de bank rustig achterover kan leunen en zonder spanning kan genieten van de wedstrijd. Deze keer was dat wel het geval. Het was gewoon heel goed."

Donny van de Beek viel in bij United.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.