Terug

Volg Vandaag Inside

Solskjaer neemt ManUnited mee naar Dubai

Solskjaer neemt ManUnited mee naar Dubai

4 jan 2019, 19:59

MANCHESTER (ANP) - Hoewel de Engelse voetbalcompetitie geen winterstop kent, neemt Ole Gunnar Solskjaer de selectie van Manchester United mee naar Dubai voor een kort trainingskamp. De Noorse interim-manager, die vorige maand de ontslagen José Mourinho opvolgde, wil daar een paar dagen intensief gaan trainen. ,,Als een van de spelers denkt dat het een vakantie wordt, dan heeft hij het goed mis'', aldus Solskjaer. ,,We gaan hard aan de slag.''

Manchester United ontvangt zaterdag Reading in het toernooi om de FA Cup. Solskjaer vliegt daarna met zijn spelers naar het warme Dubai. Volgende week zondag hervat de Engelse recordkampioen de Premier League met een uitwedstrijd tegen Tottenham Hotspur.

Onder leiding van Solskjaer boekte ManUnited vier overwinningen, allemaal op overtuigende wijze. ,,Ik heb veel met de spelers kunnen praten, maar we hebben niet veel kunnen trainen. Dat gaan we in Dubai doen'', aldus de Noorse trainer, die Romelu Lukaku en Alexis Sánchez een basisplaats heeft beloofd tegen Reading. Onzeker is of de licht geblesseerde Paul Pogba kan meedoen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.