Terug

Volg Vandaag Inside

Solskjaer doet smeekbede: 'Manchester United heeft versterking nodig'

Solskjaer doet smeekbede: 'Manchester United heeft versterking nodig'

17 aug 2020, 09:00

Coach Ole Gunnar Solskjaer vindt dat Manchester United versterkingen nodig heeft. Dat zei de Noor na de uitschakeling van de Engelse club in de halve finale van de Europa League door Sevilla (1-2). Voor het derde jaar op rij won United geen prijzen; dit seizoen verloor de club ook al in de halve finales van de League Cup en FA Cup. In de Premier League eindigde de ploeg als derde.

'De selectie heeft versterkingen nodig. We kijken ook wel degelijk naar nieuwe spelers, maar of er ook transfers komen kan ik niet zeggen. We moeten alweer snel omschakelen naar het nieuwe seizoen en willen echt 100 procent zeker zijn als we een deal sluiten', aldus Solskjaer, die zijn ploeg veel kansen zag missen tegen Sevilla. 'Terwijl we de spelers hebben die het kunnen afmaken. We speelden uitstekend bij vlagen en creëerden kansen, maar kregen niet de goal die we verdienden.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.