Terug

Volg Vandaag Inside

Solskjaer laakt Haags kunstgrasveld

Solskjaer laakt Haags kunstgrasveld

2 okt 2019, 21:42

Coach Ole Gunnar Solskjaer van Manchester United heeft zich in de aanloop naar de uitwedstrijd tegen AZ in de Europa League zeer kritisch uitgelaten over het Haagse kunstgrasveld. "Ik ben gewend aan deze ondergrond in mijn geboorteland Noorwegen. Dit veld hier in Den Haag is echter niet het beste dat ik ooit heb gezien. Liever gezegd, het is één van de slechtste kunstgrasvelden die ik in heel lange tijd heb gezien."

AZ speelt waarschijnlijk nog tot half december de thuiswedstrijden bij ADO Den Haag na het instorten van een deel van het dak in het eigen stadion. "Het verbaast me dat AZ voor dit veld heeft gekozen", vervolgde Solskjaer. "Ik zeg niet dat het niet veilig is. Maar het ziet er zeker niet nieuw uit. Het lijkt alsof het al veel is gebruikt. Ik begrijp niet dat je in dit klimaat een kunstgrasveld nodig hebt. Als je op de Noordpool leeft, zou het een ander verhaal zijn."

De Franse spelmaker Paul Pogba ontbreekt in Den Haag wegens een pijnlijke enkel. "Maar als hij fit was geweest, had ik met hem op dit veld waarschijnlijk geen risico genomen."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.