Terug

Volg Vandaag Inside

'Solskjaer krijgt torenhoge ontslagvergoeding mee van Manchester United'

'Solskjaer krijgt torenhoge ontslagvergoeding mee van Manchester United'

22 nov 2021, 08:53

Ole Gunnar Solskjaer werd zondag ontslagen door Manchester United. De club verloor zaterdag met 4-1 bij Watford en zondagochtend maakten The Red Devils bekend op zoek te gaan naar een nieuwe trainer. Solskjaer krijgt volgens Engelse media een flinke ontslagvergoeding mee.

Onder andere The Times en The Sun melden dat de Noorse trainer kan rekenen op een bedrag van 7,5 miljoen pond, omgerekend zo'n 9 miljoen euro. Het staat gelijk aan een jaarsalaris van Solskjaer.

Daarmee lijkt United er nog redelijk goed vanaf te komen, aangezien de Noorse manager afgelopen zomer zijn contract verlengde tot medio 2024. Hij was sindsdien na Guardiola, Klopp, Brendan Rodgers en Bielsa de bestbetaalde trainer van de Premier League.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.