Terug

Volg Vandaag Inside

Solskjaer kijkt uit naar rentree Old Trafford

Solskjaer kijkt uit naar rentree Old Trafford

25 dec 2018, 16:39

MANCHESTER (ANP) - Ole Gunnar Solskjaer kijkt uit naar zijn rentree op Old Trafford. ,,Het zal heel speciaal worden", blikte de Noorse interim-trainer vooruit op het thuisduel van Manchester United woensdag tegen Huddersfield Town. ,,De fans van United zijn namelijk de beste supporters van de hele wereld."

Solskjaer vierde tussen 1996 en 2007 als voetballer zes landstitels met United. Hij werd vorige week aangesteld als opvolger van de ontslagen José Mourinho. De Noor blijft tot aan het einde van het seizoen bij United. Hij debuteerde zaterdag met een klinkende uitzege op Cardiff City (5-1).

Solskjaer belooft de fans van United vaker spektakel. ,,Met spelers als Jesse Lingard, Marcus Rashford, Anthony Martial en Paul Pogba moet je aanvallen", vindt hij. ,,Ik wil mijn werk zo goed doen dat de supporters aan het einde van het seizoen nog mijn naam zingen."

United staat zesde in de Premier League. De beste vier ploegen van de eindklassering plaatsen zich voor de Champions League. Chelsea, de huidige nummer vier van de ranglijst, heeft acht punten meer dan United.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.