Terug

Volg Vandaag Inside

Solskjaer grapt over Van de Beek: 'Dat leerden wij als kinderen al!'

Solskjaer grapt over Van de Beek: 'Dat leerden wij als kinderen al!'

21 okt 2021, 10:34

Manchester United wist woensdagavond in de Champions League, via een ware comeback, te winnen van Atalanta Bergamo. Bij een 2-2 tussenstand mocht Donny van de Beek warmlopen, maar tot een invalbeurt kwam het wederom niet. Coach Ole Solskjaer reageerde na afloop voor de camera's van RTL op de situatie van de oud-Ajacied en blikte terug op het kauwgom-incident.

United begon de Champions League-campagne bedroevend met een nederlaag tegen het Zwitserse Young Boys (1-2), waarna Villareal nog maar nipt aan de kant werd gezet door een last-minute doelpunt van Cristiano Ronaldo (2-1). De thuiswedstrijd tegen Atalanta beloofde daarom al een kleine finale te worden voor de ploeg van Solskjaer. De Engelsen keken na een dramatische eerste helft echter aan tegen een 0-2 achterstand op Old Trafford. In de tweede helft werd de score toch nog omgebogen (3-2).

Van de Beek begon tegen de Italianen wederom vanaf de reservebank. De tussenstand na zo'n 80 minuten (2-2) liet toe dat Van de Beek mocht hopen op een invalbeurt. De winnende van Ronaldo een minuut later voorkwam uiteindelijk de wissel, aangezien Nemanja Matic als verdedigende middenvelder werd gebracht. Solskjaer liet na afloop blijken dat hij de wrange situatie begrijpt. 'Als je ons team ziet, dan weet je dat we goede spelers hebben. Ik hoop voor Donny dat hij zijn kansen krijgt en ze dan pakt. Nu had ik hem niet nodig, maar ik weet dat ik altijd op hem kan rekenen.'

De hoofdtrainer blikte tot slot nog terug op het kauwgom-incident van Van de Beek. 'Het is ook verstandiger om je kauwgum weg te gooien en niet door te slikken', zei Solskjaer grijnzend. 'Dat leerden wij als kinderen al. En je kauwgum aan een ander geven is in deze COVID-tijden ook niet verstandig, dus ik snapte wel dat hij hem weggooide.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.