Terug

Volg Vandaag Inside

Solskjaer gelooft niet meer in titelkansen Manchester United

Solskjaer gelooft niet meer in titelkansen Manchester United

7 feb 2021, 12:11

Trainer Ole Gunnar Solskjaer van Manchester United heeft weinig geloof meer in zijn ploeg na het gelijkspel van 3-3 thuis tegen Everton. "We moeten niet eens worden beschouwd als titelkandidaat", zei de Noorse coach tegen Sky Sports. "We moeten als team beter worden en maar zien waar we eindigen. Om het beter te doen, moeten we stoppen met het makkelijk weggeven van doelpunten."

Manchester United liet Everton eerst terugkomen van een 2-0-achterstand tot 2-2, nam vervolgens weer de leiding met 3-2, maar gaf in de slotseconden van de blessuretijd alsnog de winst uit handen. ManUnited verzuimde zo in punten op gelijke hoogte te komen met stadgenoot Manchester City, de koploper van de Premier League die zondag tegen Liverpool speelt. City heeft 2 punten meer dan United, met twee wedstrijden minder gespeeld.

"Als het in de laatste minuut van de extra tijd is, is dat erg teleurstellend", zei Solskjaer. "Ik kan niemand de schuld geven van de tegengoals, maar we weten dat we beter moeten verdedigen."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.