Terug

Volg Vandaag Inside

Solskjaer gelooft in primeur met ManUnited

Solskjaer gelooft in primeur met ManUnited

5 mrt 2019, 17:39

PARIJS (ANP) - Ole Gunnar Solskjaer denkt dat Manchester United in staat is iets unieks te presteren. De Engelse club verloor op het eigen Old Trafford de eerste ontmoeting met Paris Saint-Germain in de achtste finales van de Champions League met 2-0. Nog nooit wist een team dat in de knock-outfase van het belangrijkste Europese bekertoernooi thuis de eerste wedstrijd met 2-0 verloor de volgende ronde te halen.

,,Maar wij zullen de return zeker niet schriftelijk afdoen'', zei Solskjaer een dag voor het duel met PSG in het Parc des Princes. ,,Buitenshuis presteren we fantastisch. We laten ons niet zomaar uit dit toernooi zetten.'' Manchester United kan bouwen op een bijzonder sterke serie in uitwedstrijden. Alle acht wedstrijden onder Solskjaer buiten Old Trafford werden gewonnen, onder meer bij Tottenham Hotspur, Arsenal en Chelsea.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.