Terug

Volg Vandaag Inside

Solskjaer enthousiast over debutant Chong

Solskjaer enthousiast over debutant Chong

5 jan 2019, 18:46

MANCHESTER (ANP/RTR) - Tahith Chong kan terugkijken op een geslaagd debuut bij Manchester United. De Nederlandse buitenspeler deed in de zomer al eens mee in een oefenwedstrijd, maar tegen Reading mocht hij zaterdag voor het eerst meespelen in een officieel duel. Manchester won de bekerwedstrijd met 2-0.

,,Hij deed twee of drie aardige dingen en hij kreeg het publiek enthousiast. In je eerste optreden trek je niet direct de wedstrijd naar je toe als 19-jarige, maar in een half uur hebben we bij momenten wel gezien wat hij allemaal kan. Verdedigend deed hij zijn werk ook goed'', zei trainer Ole Gunnar Solskjaer, die zijn vijfde zege op rij behaalde als coach van Manchester United. De Noor kwam daarmee op gelijke hoogte met de illustere Matt Busby, die ook zijn eerste vijf duels won als eindverantwoordelijke van Manchester United.

Chong werd vorig seizoen uitgeroepen tot talent van het jaar bij Manchester United.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.