Terug

Volg Vandaag Inside

Sollied bij Lokeren terug in voetbalwereld

Sollied bij Lokeren terug in voetbalwereld

29 okt 2018, 16:34

LOKEREN (ANP) - Vijf jaar na zijn laatste klus keert Trond Sollied terug in de voetbalwereld. De Noorse trainer heeft een mondeling akkoord bereikt met Lokeren om de ontslagen Peter Maes op te volgen. Vanwege tragische familieomstandigheden was Sollied, die sc Heerenveen in 2009 naar winst van de KNVB-beker leidde, geruime tijd niet actief in de voetbalwereld. Zijn laatste klus was bij de Turkse club Elazigspor.

De 59-jarige Noor keert nu bij Lokeren terug in het Belgische voetbal. Sollied werkte daarin eerder al met heel wat succes bij AA Gent en Club Brugge. De Noor moet zijn nieuwe ploeg behoeden voor degradatie uit de hoogste klasse. Slechts op doelsaldo houdt Lokeren nog Zulte Waregem onder zich op de ranglijst. Na twaalf wedstrijden met daarin slechts één overwinning moest Maes vertrekken.

Assistent Arnar Vidarsson heeft voorlopig de leiding. De IJslander zit donderdag ook op de bank tegen Anderlecht. Sollied begint daarna, als alle formaliteiten zijn afgehandeld.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.