Terug

Volg Vandaag Inside

Solari wil trots zien bij Real Madrid

Solari wil trots zien bij Real Madrid

30 okt 2018, 15:29

MADRID (ANP) - Santiago Solari doet bij Real Madrid een beroep op het eergevoel van de spelers. De 42-jarige Argentijn heeft voorlopig de leiding over de hoofdmacht van de 'Koninklijke' na het ontslag van Julen Lopetegui. ,,Dit is een groep vol kampioenen, die door een pijnlijke periode gaat. Het is geen makkelijke situatie, maar we moeten dit zien om te draaien'', zei Solari dinsdag nadat hij voor het eerst de training had geleid. ,,De spelers moeten hun ware karakter nu laten zien, ze moeten met moed en trots het veld op gaan.''

Voorzitter Florentino Pérez heeft de oud-speler van Real Madrid voorlopig van het tweede elftal doorgeschoven naar de hoofdmacht, iets wat hij eerder al deed met Zinedine Zidane. De Fransman bezorgde Real Madrid vervolgens in 2,5 jaar liefst drie keer de eindzege in de Champions League.

,,Zidane is een legende in de geschiedenis van deze club, ik mag me daar niet mee vergelijken'', aldus Solari, die tussen 2000 en 2005 voor Real Madrid speelde. ,,Dit is voor mij een geweldige kans. Soms kunnen dingen heel snel veranderen.''

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.