Terug

Volg Vandaag Inside

Solari werkt stug door bij Real Madrid

Solari werkt stug door bij Real Madrid

11 mrt 2019, 12:51

VALLADOLID (ANP) - Santiago Solari heeft volgens Spaanse media zijn laatste wedstrijd als trainer van Real Madrid achter de rug. Heel wat kranten schrijven dat de 42-jarige Argentijn deze week wordt ontslagen. Zelf trekt Solari zich weinig aan van alle speculaties, zei hij na de competitiezege bij Real Valladolid (1-4).

,,Het is niet aan mij om te bepalen of dit mijn laatste wedstrijd was. Ik werk gewoon door en voer mijn taken uit'', zei Solari, die eind oktober de ontslagen Julen Lopetegui opvolgde. De Spaanse topclub heeft een rampzalige week achter de rug. Real Madrid verloor voor eigen publiek twee keer achter elkaar van FC Barcelona, waardoor de ploeg van Solari werd uitgeschakeld in het Spaanse bekertoernooi en afhaakte in de titelstrijd. Ajax stootte de titelhouder dinsdag ook uit de Champions League door in Madrid met 4-1 te winnen.

,,Het is normaal dat er veel rumoer is rond de club na de week die wij achter de rug hebben'', zei Solari. Technisch directeur Emilio Butragueño ontweek na de zege op Valladolid de vraag of Solari het seizoen mag afmaken. ,,Ik wil alleen over de wedstrijd praten'', zei hij.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.