Terug

Volg Vandaag Inside

Solari ontkent conflict met Bale bij Real

Solari ontkent conflict met Bale bij Real

26 feb 2019, 16:29

MADRID (ANP/RTR) - Real Madrid-trainer Santiago Solari heeft alle geruchten over een conflict met aanvaller Gareth Bale weggewuifd. Volgens de coach is de Welshman ,,100 procent gefocust" richting de twee aanstaande El Clasico's met FC Barcelona de komende vier dagen.

De 29-jarige aanvaller had in de afgelopen twee wedstrijden van Real slechts een rol als invaller en hij weigerde zijn beslissende doelpunt in de 2-1-zege op Levante van afgelopen zondag uitbundig te vieren. Dat leidde weer tot forse kritiek in de lokale en Spaanse media.

,,Ik kan begrijpen dat jullie er zo naar willen kijken en dat de media zich bezighouden met wat zij denken dat nodig is, maar wij concentreren ons alleen op de wedstrijden", zei Solari. ,,Wat intern is besproken blijft privé. We hebben een geweldige wedstrijd voor de boeg en hebben hard gevochten om hier te staan. De eerste wedstrijd was goed en we zijn 100 procent gefocust op de returnwedstrijd. En zo is ook Gareth, net als alle andere spelers."

Real Madrid treft FC Barcelona woensdag in het eigen Bernabeu in de halve eindstrijd van de Copa del Rey. Het eerste duel tussen de twee clubs eindigde in 1-1. Zaterdag spelen beide ploegen opnieuw in Madrid tegen elkaar in de competitie. Real Madrid ontvangt dinsdag 5 maart Ajax in de return van de achtste finales van de Champions League. Ajax verloor in Amsterdam met 1-2.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.