Terug

Volg Vandaag Inside

Solari blijft zijn best doen voor Real

Solari blijft zijn best doen voor Real

9 mrt 2019, 16:24

MADRID (ANP) - Santiago Solari weet niet of zijn baan als hoofdtrainer van Real Madrid in gevaar is. ,,Ik kan alleen maar mijn best blijven doen en ons spel proberen te verbeteren", blikte hij vooruit naar het competitieduel van zondag met Real Valladolid. ,,Ik vind het nog steeds een eer om trainer van Real te zijn."

Solari tekende eind oktober een contract dat hem tot de zomer 2021 aan Real Madrid bindt. Hij werd de opvolger van de ontslagen Julen Lopetegui. Volgens veel Spaanse media zit Solari tegen Real Valladolid voor het laatst op de bank als hoofdtrainer van Real. Hij wordt verantwoordelijk gehouden voor de afgang tegen Ajax (4-1) in de Champions League en de twee nederlagen tegen Barcelona in de competitie en nationale beker.

Solari verscheen zaterdag een uur te laat op een persconferentie. ,,Ik kan niet zeggen wat er allemaal gezegd is", zei hij. ,,Maar sommige spelers hebben toegegeven dat ze de laatste duels niet hebben gebracht wat ze moeten brengen."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.