Terug

Volg Vandaag Inside

Solari blijft coach van Real Madrid

Solari blijft coach van Real Madrid

12 nov 2018, 18:17

MADRID (ANP) - Santiago Solari blijft voorlopig de hoofdtrainer van Real Madrid. De 42-jarige Argentijn nam twee weken geleden tijdelijk de taken over van Julen Lopetegui die werd ontslagen na de 5-1-nederlaag bij FC Barcelona. De Spaanse voetbalbond meldt dat de inschrijving van Solari als permanente coach is goedgekeurd.

Een trainer mag volgens de regels van de Spaanse bond RFEF maar twee weken fungeren als interim-coach. Solari kwam over van het tweede elftal, Real Madrid Castilla, en kende een perfecte start bij de topclub. Hij won alle vier de duels, één in de Spaanse beker, twee in la Liga en in de uitwedstrijd bij Viktoria Plzen in de Champions League.

Voor de definitieve opvolging van Lopetegui deden de namen van meerdere toptrainers de ronde, zoals Antonio Conte, Roberto Martinez en José Mourinho.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.