Terug

Volg Vandaag Inside

Sol: het was een heel moeilijke beslissing

Sol: het was een heel moeilijke beslissing

23 dec 2018, 20:41

EMMEN (ANP) - Fran Sol werd in de nacht van vrijdag op zaterdag vader. Dat kans dat de topschutter van Willem II zondag in de uitwedstrijd tegen FC Emmen zou ontbreken, leek reëel. Maar de kersverse vader reisde mee naar Drenthe en had met een doelpunt een belangrijk aandeel in de zege (0-2).

,,Het was een heel moeilijke beslissing. Om binnen 24 uur na de geboorte afscheid te nemen van je baby is erg moeilijk. Maar het kindje was gezond en in goede handen, dus achteraf is het een goede beslissing geweest. Het was namelijk echt een belangrijke wedstrijd voor ons", zei Sol bij FOX Sports.

In aanloop naar het duel wilde Sol nog wat extra nachtrust pakken en dat lukte. ,,Ik heb twaalf of dertien uur geslapen; rond 20.30 uur lag ik er al in en ik stond om 9.30 uur op", aldus de Spaanse spits, die in Emmen al zijn dertiende doelpunt van dit seizoen maakte. De vraag is of hij na de winterstop nog steeds voor Willem II speelt. ,,Ik ben zo gelukkig in Tilburg, maar je weet het nooit. Ik zou liegen als ik er niet over zou nadenken. Maar ik wil de media vragen mijn situatie te respecteren en niet te veel geruchten te verspreiden."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.