Terug

Volg Vandaag Inside

Sociedad schiet Real Madrid uit Spaanse beker

Sociedad schiet Real Madrid uit Spaanse beker

6 feb 2020, 22:01

Real Madrid is in de strijd om de beker van Spanje uitgeschakeld in de kwartfinale. De club uit de hoofdstad werd donderdag op eigen veld in een spectaculair duel verrast door Real Sociedad, 3-4. Sociedad is de nummer acht van de competitie, Real de nummer één.

Uitgerekend Martin Ødegaard, gehuurd van Real, zette Sociedad op voorsprong. De oud-speler van Heerenveen en Vitesse schoot raak in de rebound, die licht van richting werd veranderd door een verdediger.

Alexander Isak schoot er vrij snel na de hervatting nog twee in voor Sociedad. De Zweed, voormalig speler van onder meer Willem II, liep eerst simpel weg van zijn directe tegenstander en scoorde met een volley. Kort later knalde hij de bal hard, hoog en fraai in het doel.

Mikel Merino

Marcelo scoorde vervolgens voor de thuisclub. Door Mikel Merino werd de marge van drie weer hersteld. Rodrygo tikte vervolgens de 2-4 voor Real binnen, Nacho maakte er in blessuretijd nog 3-4 van.

Eerder al plaatsten zich CD Mirandés, middenmoter uit de tweede liga, en Granada zich voor de halve finale.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.