Terug

Volg Vandaag Inside

Ajax reageert gevat op tweet van UEFA

Ajax reageert gevat op tweet van UEFA

25 okt 2021, 17:55

De socialmedia-afdeling van Ajax blaakt net als de spelers van het zelfvertrouwen. Dat bleek maandagmiddag eens te meer toen de UEFA via Twitter vroeg welke speler in de Champions League er het best in vorm is op dit moment. Ajax antwoordde op de vraag door er een elftalfoto van afgelopen dinsdag boven te zetten. Vorige week werd Borussia Dortmund met 4-0 verslagen.

De UEFA kon de houding van Ajax wel waarderen en antwoordde direct met een emoticon van twee applaudisserende handen.

Ajax is al weken goed op dreef, zeker in de Champions League. In het miljardenbal werden alle drie de groepswedstrijden overtuigend gewonnen. Het doelsaldo is 11-1. Ajax is al bijna zeker van een plek in de achtste finales.

Afgelopen weekend reageerde Ajax via sociale media ook gevat op PSV, dat in een video beweerde dat Amsterdam de Eindhovenaren goedgezind was. Direct na het laatste fluitsignaal schreef de koploper 'Amsterdam, Amsterdam' op Twitter en ook in het stadion klonk meteen na de wedstrijd 'Amsterdam, Amsterdam'.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.