Terug

Volg Vandaag Inside

Social Media-admin deelt rode rozen uit aan Feyenoord-spelers: ‘Deze gaat naar mijn moeder!’

Social Media-admin deelt rode rozen uit aan Feyenoord-spelers: ‘Deze gaat naar mijn moeder!’

14 feb 2024, 14:03

De spelers van Feyenoord staan er op Valentijnsdag uitstekend op bij het thuisfront, en dat is te danken aan de Social Media-admin van de Rotterdamse club. Op beelden is te zien hoe de spelers bij het verlaten van de club een rode roos meekrijgen, om te geven aan een geliefde. “Heb ik toch nog iets”, zegt een dankbare Bart Nieuwkoop, die aangeeft dat hij de roos aan zijn vriendin gaat geven. Ook Quinten Timber weet wel raad met het presentje: “Deze gaat naar mijn moeder. Voor jou, mama!”

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.