Terug

Volg Vandaag Inside

Snoei langer door bij De Graafschap

Snoei langer door bij De Graafschap

25 feb 2021, 15:43

Mike Snoei fungeert ook het komende seizoen als trainer van De Graafschap. De 57-jarige coach heeft bijgetekend tot medio 2022. De geboren Rotterdammer, die nu in Didam woont, is sinds de zomer van 2019 werkzaam bij de 'Superboeren.'

Peter Hofstede, manager voetbal bij De Graafschap, reageert verheugd op het verlengde verblijf van Snoei op de Vijverberg. "Mike presteert het tweede seizoen op rij goed en speelt weer mee om de promotieplaatsen. Wij gaan voor continuïteit en zijn content dat het contract met een seizoen is verlengd. Iedereen heeft nu het hoofd vrij om zich volop te concentreren op het restant van de competitie, waar nog iets te winnen valt. Tevens kunnen wij nu ook aan het werk met de plannen voor volgend seizoen."

De Graafschap staat in de Keuken Kampioen Divisie momenteel op de tweede plaats, met 4 punten minder dan koploper SC Cambuur. De eerste twee clubs in de eindstand promoveren naar de Eredivisie.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.