Terug

Volg Vandaag Inside

'Snel akkoord tussen PSV en Twente verwacht over Drommel'

'Snel akkoord tussen PSV en Twente verwacht over Drommel'

11 apr 2021, 23:52

PSV en FC Twente naderen een akkoord over Joël Drommel. Er wordt verwacht dat beide clubs snel overeenstemming zullen bereiken over de transfer van de doelman naar Eindhoven, meldt De Telegraaf.

PSV had de onderhandelingen compleet stil laten vallen door de harde opstelling van FC Twente. De Tukkers vroegen een bedrag van maar liefst 6,5 miljoen euro.

Afgelopen week nam de top van Twente zelf contact op met PSV. Zij willen de transfer vanuit financieel oogpunt per se rondmaken. Naar alle waarschijnlijkheid wordt de overstap de komende dagen afgerond, waarbij PSV tussen de 3,5 en 4 miljoen euro zal moeten neerleggen voor Drommel.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.