Terug

Volg Vandaag Inside

Sneijder: 'Zo'n goede wedstrijd hebben we denk ik nog nooit van Ajax gezien in de historie'

Sneijder: 'Zo'n goede wedstrijd hebben we denk ik nog nooit van Ajax gezien in de historie'

24 nov 2021, 12:46

Wesley Sneijder heeft zich voor de camera van ESPN uitgelaten over de kansen van Ajax in de Champions League. De recordinternational van Oranje vindt het moeilijk te voorspellen hoever de Amsterdammers kunnen komen in het miljoenenbal.

'Dat is lastig te zeggen,' reageert Sneijder. 'Ik heb dat al een keer eerder gezegd, omdat je straks in de knock-out-fase één andere tegenstanders treft, en twee: het gaat om twee wedstrijden. Je zit niet in een poulefase. Ze hebben zeker de kwaliteiten om ver te komen, alleen je moet ook een beetje geluk hebben met de loting natuurlijk.'

'Laat ik het zo zeggen: als je gelijk een grote, goede tegenstander treft, kan het zomaar afgelopen zijn,' vervolgt de analist. 'Dus je moet heel voorzichtig zijn in die uitspraken. Natuurlijk hopen we allemaal, denk ik als Nederlander, dat Ajax zo ver mogelijk komt en misschien wel wint. Dat hopen we allemaal, alleen moet je wel realistisch zijn. Er zijn heel veel andere goede clubs.'

'Tuurlijk hebben ze de kwaliteiten om ver te komen. Ze hebben fantastische wedstrijden gespeeld. Dortmund-thuis was fenomenaal. Dat hebben we denk ik nog nooit van Ajax gezien in de historie, zo'n goede wedstrijd, waarin alles klopte. Daarentegen zag je twee weken later wel gelijk dat ze toch wat slordig werden. Dat wordt afgestraft door topploegen op dit moment,' concludeert Sneijder.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.