Terug

Volg Vandaag Inside

Sneijder zet zichzelf in top 5 met beste Nederlandse voetballers ooit

Sneijder zet zichzelf in top 5 met beste Nederlandse voetballers ooit

1 nov 2020, 21:50

Wesley Sneijder zet zichzelf op de vijfde plaats in zijn top 5 met beste Nederlandse voetballers ooit. Dat vertelt hij bij Tiki Taka Touzani.

Soufiane Touzani vraagt Sneijder naar zijn top 5, waarop de recordinternational van het Nederlands Elftal antwoordt: 'We gaan van 1 naar 5: Johan Cruijff, Arjen Robben, Ruud van Nistelrooy, Patrick Kluivert en op de laatste plek zet ik mezelf. Dat doe ik normaal nooit, maar ik doe het gewoon nu. Bescheiden.'

Sneijder licht zijn lijst toe: 'Johan Cruijff heb ik nooit live zien voetballen, maar wel op beelden natuurlijk, en de rest heb ik allemaal meegemaakt. Dat zijn allemaal topspelers. En zonder iemand tekort te doen hoor, want ik zal ongetwijfeld iemand vergeten.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.